Általánosságban :)

Történetről: a történet a 'Vámpírnaplók' (TVD) sorozat fajtájára hasonlít/azaz nem a könyvre/. A történet alapja az első évad. Én pedig úgy gondoltam, hogy a "2.évadot" sajátosan írom meg. Ennyit röviden =P
Frissek: hát én 2-3 naponta gondoltam a frisseket, mert a részek rövidek, de lehet, hogy majd lesznek kivételek és hamarabb hozom, ha esetleg elmaradnék, akkor dupla fejit hozok.
Következő rész tartalmából: Az élet változik. Ahogyan az emberek is, jelen esetben vámpírok is. Létezik második igaz szerelem? Lehet bármi is Elena és Damon között?! Majd kiderül a következő részekből... :)

2010. július 4., vasárnap

Új kinézet! :)

Halihóó ^^
Gondoltam ameddig nem hozok friss-t, hozom új kinézetet.
A másikat meguntam és ez már jobban illik a történethez.
A Chat-be vagy ehhez a bejegyzéshez várom a komikat, hogy milyen lett vagy, hogy tetszik -e egyáltalán?!?!
És minél hamarabb megvan a 10 komi jön a kövi fejezet , ami nagyon-nagyon-nagyon izgis lett. Remélem ez elég ösztönzés a komikhoz. Lehet egymást buzdítani :)

milliópuszi. AnnaLynne95

3 megjegyzés:

  1. szia
    nekem nagyon tetszik az új dizi!! ügyes vagy ;)
    siess a kövi fejivel :P
    puszii.ŁŁ.csillus.

    VálaszTörlés
  2. Szia...tényleg nagyon jó lett az az új kinézet...márcsak három komi kell és az új fejezet is fent lesz,remélem már hamar összegyűlik,mert nembirom kivárni... :)

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Nagyon jó lett az új style. Főleg a fejléc tetszik. Ezek a kedvenc színeim a zöld mellett. Már nagyon nagyon várom a fojtataást. Remélem még ma felrakod.

    VálaszTörlés